Vrachtschip Leeuwarden

In Leeuwarden is een vrachtschip per ongeluk een woonwijk binnengevaren. In Leeuwarden heeft een vrachtschip een ravage veroorzaakt in een woonwijk.


Pin Op Kon Marine

15 hours agoVideo 1050.

. Vanochtend is een vrachtschip een woonwijk binnengevaren nadat de schipper onwel was geworden. Buurtbewoners zijn een uur later opgeschrikt door een enorm kabaal. 16 hours agoLEEUWARDEN - Vrijdagochtend 13 mei rond 0700 uur heeft een waterongeval plaatsgevonden aan het Braksân in Leeuwarden.

Het schip raakte omstreeks zeven uur uit de koers en nam vanaf de Hempenser wielen een bocht veel te. Vrachtschip in woonwijk zuiderburen leeuwarden vrachtschip zuiderburen dumpert waldnet telegraaf 112 leeuwarden braksan leeuwarden omrop fryslan vra. De schade is groot maar er vielen geen gewonden.

Deze video komt voor in. 13 hours agoIn Leeuwarden is een vrachtschip een woonwijk binnengevaren. Met video Een vrachtschip heeft vanochtend flinke schade aangericht in een woonwijk in Leeuwarden.

Steigers en andere boten zijn beschadigd. Het vrachtschip Ilse-Marie heeft vrijdagochtend vernielingen aangericht in de Leeuwarder woonwijk Zuiderburen. Het vrachtschip Ilse-Marie is vanmorgen rond 0800 uur vanaf het Van Harinxmakanaal in Leeuwarden een woonwijk binnengevaren nadat de schipper onwel was geworden.

Het schip ramde een steiger en meerdere boten. De hulpdiensten zijn aanwezig en doen de nodige onderzoeken. Het schip heeft daarbij meerdere boten en een steiger geramd.

Het schip uit Warten heeft meerdere vernielingen aangericht bij steigers en bootjes aan het Braksân. 12 hours agoEen enorme ravage in Leeuwarden. 10 12 juni High Performance Regatta.

16 hours ago0 0900 Vrachtschip vaart woonwijk Leeuwarden binnen. Het schip dat vrijdagochtend over het Van Harinxmakanaal voer heeft aan het Brakzand diverse steigers en bootjes geramd. Het schip heeft meerdere vernielingen aangericht bij steigers en bootjes aan het Braksân.

16 hours ago0701 Vrachtschip vaart woonwijk in Leeuwarden in en richt vernielingen aan 0700 Jonge directeur van infrabedrijf uit Hoogeveen over de kick van werken aan het spoor. Het schip uit Warten van 69 meter lang en 8 meter breed heeft meerdere vernielingen aangericht bij steigers en bootjes aan het Braksân. 13 hours agoLEEUWARDEN - Het is een grote ravage op de wijkvaart tussen het Braksân en Frouwesân in Leeuwarden.

Een vrachtschip heeft vernielingen aangericht in een woonwijk in Leeuwarden. Het vrachtschip de Ilse-Marie nam de verkeerde afslag naar de haven en heeft. 15 hours agoEen vrachtschip met de naam Ilse-Marie is vrijdagochtend de Leeuwarder wijk Zuiderburen ingevaren.

Het vaartuig van 69 meter lang en 8 meter breed vernielde. Dat gebeurde nadat de. De schipper was onwel geworden en voer vervolgens vanaf het Van Harinxmakanaal de woonwijk in.

Toen ze gingen kijken zagen ze dat. 15 hours agoEen vrachtschip is vanmorgen vanaf het Van Harinxmakanaal in Leeuwarden een woonwijk binnengevaren nadat de schipper onwel was geworden. Overal zijn aanlegsteigers verwoest en vaartuigen gebutst.

0 0840 Winst en tweede plek baansprinters in Nations Cup. 8 0737 Random Pics van de Dag 623. 14 hours agoEen vrachtschip uit het Friese Warten is vrijdagochtend een woonwijk in Leeuwarden binnengevaren nadat de schipper onwel was geworden.

In de wijk Zuiderburen werden door het 69-meter lange. Een bootje dobbert op zijn kop. Het schip met de naam Ilse-Marie is 70 meter breed en 8 meter breed.

Zover bekend zijn er geen slachtoffers gevallen. De schipper zou onwel zijn geraakt. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

Volgens Omroep Friesland kwam het schip vanochtend rond 700 uur in de problemen iets na 800 werden buurtbewoners opgeschrikt door enorme herrie. The Real Housewives of Atlanta The Bachelor Sister Wives 90 Day Fiance Wife Swap The Amazing Race Australia Married at First Sight The Real Housewives of Dallas My 600-lb Life Last Week Tonight with John Oliver. Het richtte schade aan aan steigers beschoeiing en bootjes.

Het schip raakte allerlei steigers en bootjes die aan de. LEEUWARDEN - Vrijdagmorgen 13 mei rond 0700 uur heeft een waterongeval plaatsgevonden aan de Braksân in Leeuwarden. 16 hours agoEen vrachtschip met de naam Ilse-Marie is vrijdagochtend de Leeuwarder wijk Zuiderburen ingevaren.

Nadat de schipper onwel was geworden richtte een vrachtschip een enorme ravage aan in een woonwijk in Leeuwarden. Hoe de aanvaringen konden gebeuren is niet duidelijk. Het vrachtschip Ilse-Marie is vanmorgen rond 0800 uur vanaf het Van Harinxmakanaal in.

Etappe 7 - Een serieuze semi-bergrit. Dit gebeurde aan het Braksân een straat in Zuiderburen. 16 hours agoBewoners van de wijk Zuiderburen in Leeuwarden zijn vrijdagochtend opgeschrikt door een vrachtschip in de wijk.

De schipper is volgens de eigenaar van vrachtschip Ilse-Marie naar het ziekenhuis gebracht meldt Omroep Friesland. Omroep Friesland meldt dat het schip omstreeks 7 uur in moeilijkheden kwam. Dit meldt onder meer de Binnenvaart Krant.

Het schip voer langs steigers en bootjes en beschadigde er een groot aantal. Schipper vrachtschip wordt onwel en ramt steigers in Leeuwarder woonwijk Omrop Fryslân Schipper vrachtschip wordt onwel en ramt steigers in Leeuwarder woonwijk 13 Mei 2022 - 0859 Frysk Lees voor Het vrachtschip Ilse-Marie heeft vrijdagochtend vernielingen aangericht in de Leeuwarder woonwijk Zuiderburen. 13 hours ago13 mei 2022 Leeuwarden Een vrachtschip heeft vrijdagochtend een ravage aangericht in de wijk Zuiderburen in Leeuwarden.

Het vrachtschip Ilse-Marie nam de verkeerde afslag naar de haven heeft daarbij meerdere boten en een steiger geramd.


Zuidvliet 1962 Hcl Leeuwarden Schepen Nederland Geschiedenis


Grote Ossemarkt Zeeppomp Spreuken Grot


Pin Van Maris Tiekstra Op Leeuwarden Oude Foto S Foto S Herinneringen


Meppel Beste Vriend Gedichten Vriend Gedichten Stad


Sluissingel Met Zicht Op De Haagpoortbrug 1930 Met Het Krul Urinoir Die Je Regelmatig Tegen Kwam In Het Centrum Oude Foto S Geschiedenis Foto


Maritiem Digitaal Nl Schepen Schilderij Lucht


Grote Ossemarkt Zeeppomp Spreuken Grot


Vrachtschip Zinkende Bij Urk 2008 Schepen Mannenhumor Koopvaardij


Diaconessenhuis Kraamafdeling Jpg 865 652 Herinneringen Foto S


Het Wakend Oog Bij Nacht Plaatsen Om Te Bezoeken Toerisme Plaatsen


Het Wakend Oog Bij Nacht Plaatsen Om Te Bezoeken Toerisme Plaatsen


Diakonessenziekenhuis Visual Black And White History


Gorredijk Gerard Brons B V Fles Egte Friesche Beerenburg Jenever Kruidenbitter Uit De Distilleerderij Van Gerard Brons B V Gorredijk Fles Drank Gorredijk


Medisch Seborroisch Eczeem Seborroisch Eczeem Eczeem Medisch


Grote Ossemarkt Zeeppomp Spreuken Grot


Poissons Et Bateau Tesselation Symetrique 72 Escher Art Art Deco Print Artwork


Sticker500 Schoon Schepen Nederland Poster

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel